ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ
 
Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови.
Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.
Уважно ознайомтесь з розілом Інформація: https://capsula328.com/info/ та умовами нижче!
 
 
ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ
 
Відвідувач Сайту - особа, що  відвідала сайт https://www.capsula328.com без мети розміщення Замовлення.
 

Користувач - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови угоди і хто хоче розмістити Замовлення на сайті https://www.capsula328.com або в Instagram https://www.instagram.com/capsula328/ в особистому листуванні.

Покупець - Користувач, що розмістив Замовлення на сайті https://www.capsula328.com або в Instagram https://www.instagram.com/capsula328/ в особистому листуванні, з метою придбання товару для особистих потреб.

 
Продавець – CAPSULA328
 
Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою https://www.capsula328.com, де представлені Товари, запропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.
 
Сайт - https://www.capsula328.com
 
Товар - окуляри, аксесуари та інші товари, представлені до продажу на Сайті Продавця.
 
Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів, обраних на Сайті.
 
 
 
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
 
1.1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою https://www.capsula328.com.
 
1.2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів). У разі незгоди Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу і покинути сайт https://www.capsula328.com.
 
1.3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена ​​на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.
 
1.4. Ці умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту її опублікування на Сайті, якщо не буде передбачено інше.
 
1.5. Користувацька угода (далі - Угода) вступає в силу з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення при оформленні Покупцем Замовлення без авторизації на Сайті, а також з моменту прийняття від Покупця Замовлення за телефоном +38 (093) 030 03 28. Договір роздрібної купівлі -продажу товару вважається укладеним з моменту видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату товару.
 
1.6. Повідомляючи Продавцю свій e-mail і номер телефону, Користувач / Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, залученими ним до виконання зобов'язань перед Користувачем / Покупцем. Дані використовуються з метою поширення рекламних акцій, новин про знижки, акції, а також інших дій Продавця, про передачу замовлення на доставку, а також іншу інформацію, безпосередньо пов'язану з виконанням зобов'язань перед Покупцем в рамках цієї Публічної оферти.
 
Здійснюючи Замовлення, Користувач / Покупець погоджуються з тим, що Продавець може доручити виконання Договору третій особі, при цьому залишаючись відповідальним за його виконання.
 
 
 
2. ПРЕДМЕТ УГОДИ
 
2.1 Предметом Угоди є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою https://www.capsula328.com.
 
2.2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, поки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.
 
 
 
3. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ НА САЙТІ
 
3.1. Додайте вподобану модель в кошик.
 
3.2. Заповніть форму замовлення (місто і область, телефон, ПІБ, № відділення Нової Пошти, форма оплати) і натисніть кнопку "Оформити замовлення".
 
3.3. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.
 
3.4. Спілкування Користувача / Покупця з операторами Call-центру / менеджерами та іншими представниками Продавця має будуватися на принципах загальноприйнятої моралі і комунікаційного етикету. Строго заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також загроз і шантажу, в незалежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.
 
 
 
4. ТОВАР І ПОРЯДОК ВЧИНЕННЯ КУПІВЛІ
 
4.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі Товар фотографії, є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару.
Супроводжуючі Товар опису / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Оновлення інформації, представленої на Сайті, проводиться один раз на добу.
 
4.2. Можливо невідповідність відтінку того ж кольору (яскраво червоний - кораловий), в зв'язку з тим, що на різних моніторах одне і те ж зображення може виглядати по-різному.
 
4.3. Продавець залишає за собою право змінювати деталі моделі (завушники, носоупори, текстура и так далее)
 
4.4. В результаті методу і способів ручного вимірювання, можливі відхилення розміру +/- 3 мм
 
4.5. Для уточнення інформації по Товару Покупець повинен звернутися в чат або по телефону в "шапці" сайту (callback)
 
4.6. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації (або дзвінком оператора Call-центру Продавця).
 
4.7.В разі відсутності повністю або частково заздалегідь оплаченого Замовлення, Покупцеві пропонується заміна або уточнюються терміни поставки товару. У разі відсутності Товару на заміну, вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю тим же чином, яким був оплачений Товар раніше.
 
4.8. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.
 
4.9. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.
 
 
 
5. ДОСТАВКА ЗАМОВЛЕННЯ
 
5.0. Очікувана дата передачі Замовлення в Службу доставки повідомляється Покупцю менеджером, обслуговуючим Замовлення, по електронній пошті або при контрольному дзвінку Покупцеві. Дата передачі Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку в разі наявності об'єктивних, на думку Продавця, причин.
 
5.1. Ми відправимо Ваше замовлення в день оформлення, якщо Вам зручно оформити його до 14-00 (крім неділі).
Окуляри будуть доставлені ТК Нова Пошта на відділення або кур'єром за адресою (вказаною в замовленні).
Нова Пошта доставить замовлення за 1-2 дні (залежно від Вашого міста), конкретні терміни Ви можете дізнатися у нашого консультанта або на сайті Нової Пошти.
** Склад CAPSULA328 розташований в м. Харків
 
5.2.Номер декларації повідомляється Покупцю sms-повідомленням на телефон після відправки замовлення.
 
5.3. Доставка замовлень здійснюється по території України. Вартість доставки кожного Замовлення розраховується самостійно перевізником «Нова пошта», виходячи з ваги Товару, регіону та способу доставки і вказується при передачі замовлення Покупцеві.
 
5.4.Посилка доставляється на вказаний Покупцем склад перевізника «Нова пошта». Для отримання посилки необхідно пред'явлення паспорта і номера декларації. Можна отримати посилку, пред'явивши смс від нової пошти на Вашому телефоні. Відкрити посилку Покупець може тільки попередньо оплативши її. Термін безкоштовного зберігання посилки на складі «Нова пошта» становить 5 днів. По закінченню цього терміну за кожен день перебування посилки на складі «Нова пошта» накладається плата за зберігання 10 грн за один день.
 
5.5. Затримки в доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.
 
5.6. Ризик випадкової загибелі або випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення і проставлення Одержувачем Замовлення підписи в документах, що підтверджують доставку Замовлення.
 
5.7. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент отримання Покупцем відправлення, як цей момент визначається відповідно до діючих правил поштового зв'язку. Порядок доставки та розкриття Відправлень, що містять товар, визначається діючими правилами поштового зв'язку.
 
5.8. При прийнятті Замовлення від поштового оператора, Одержувач зобов'язаний оглянути доставлений Товар і перевірити його на відповідність заявленій якості, асортименту та комплектності Товару, а також перевірити термін служби доставленого Товару і цілісність упаковки. У разі відсутності претензій до доставленого Товару, Одержувач розписується в «Бланке доставки замовлень» і оплачує Замовлення. Підпис в постачальних документах свідчить про те, що претензій до Товару отримувача не заявлено і Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі Товару.
 
5.9. Уточнити дату, час і при необхідності маршрут доставки, можна у менеджера, який зв'язується з Покупцем для підтвердження Замовлення.
 
5.10. Користувач розуміє і погоджується з тим, що: здійснення доставки - окрема послуга, яка не є невід'ємною частиною придбаного Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару і здійснення платежу за нього. Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання та оплати Товару, розглядаються відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» та гарантійними зобов'язаннями Продавця.
У зв'язку з цим придбання Товару з доставкою не дає Покупцеві право вимоги доставки придбаного Товару з метою гарантійного обслуговування або заміни, не дає можливості здійснювати гарантійне обслуговування або заміну Товару виїхавши до Покупця і не має на увазі можливість повернення вартості доставки Товару у випадках, коли Покупець має право на повернення грошей за Товар як такої, відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».
 
 
 
6. ОПЛАТА ТОВАРУ
 
6.1. Ціна товару вказується в гривнях і включає в себе всі податки.
 
6.2. Ціна Товару вказується на Сайті. Що стосується неправильно вказаних цін замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення по виправленої ціни або анулювання Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим.
 
6.3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на оплачений Покупцем Товар зміні не підлягає.
 
6.4. Оплата Товару здійснюється Покупцем:
 
6.4.1. готівковими коштами підчас отримання Замовлення (в розмірі, який відповідає вартості Замовлення, зазначеної на Сайті, з урахуванням знижок у разі їх наявності) на умовах оплати післяплатою через перевізника «Нова пошта» (оплата проводиться після отримання товару на складі перевізника «Нова пошта »).
 
6.4.2. безготівковими коштами шляхом перерахування грошових коштів на картковий рахунок (карта КБ ПриватБанк) в гривні під час оформлення Замовлення (в розмірі, який відповідає вартості Замовлення, зазначеної на Сайті, з урахуванням знижок у разі їх наявності).
 
6.5. Продавець має право надавати знижки на Товари та встановлювати програму бонусів. Види знижок, бонусів, порядок і умови їх нарахування, зазначені на Сайті, можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку.
 
6.6. Відсоток перевізника «Нова пошта» за доставку грошей від покупця продавцю покупець оплачує додатково.
 
 
 
7. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ І КОШТІВ
 
7.1. Покупець має право відмовитися від отриманого Товару та розірвати Договір купівлі-продажу протягом 14 календарних днів з дня отримання Товару, не рахуючи дня покупки. Товар що повертається, з усіма пломбами, ярликами і етикетками повинен бути висланий Покупцем новою поштою, з вкладенням наступних документів: власноруч заповнену заяву про повернення товару, копія паспорта та копія ідентифікаційного номера покупця, квитанція про оплату товару. Відправка Товарів здійснюється за рахунок Покупця.
 
7.2. Повернення Товару належної якості.
 
7.2.1. Повернення Товару належної якості можливий у випадку, якщо товар не використовувався, збережено його товарний вид, споживчі властивості, пломби, ярлики, етикетки, а також збережений розрахунковий документ, виданий Покупцеві разом з проданим товаром.
 
7.2.2. При відмові Покупця від Товару згідно п.7.2.1. Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, протягом 30 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця разом з заповненим Покупцем заявою на повернення.
Повернення грошових коштів вартості Товару (за вирахуванням витрат, які несе Продавець при поверненні товару, а також різних комісій за переказ грошових коштів) здійснюється виключно особі, зазначеній в замовленні на Товар, за умови надання такою особою копії його (її) національного паспорта, ідентифікаційного коду і квитанції про оплату Товару, за який повертаються кошти. У разі, якщо Покупець в замовленні вказав невірні дані, або не надав для повернення грошових коштів всі документи, перераховані вище, Продавець залишає за собою право відмовити такому Покупцеві в поверненні коштів.
 
7.2.3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернутий товар грошову суму протягом 30 днів з дня повернення Товару.
 
7.3. Повернення Товару неналежної якості:
 
7.3.1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну, або оформлення від заявлених в описі на Сайті не є ознакою неякісної або не функціональності Товару.
 
7.3.2. Зовнішній вигляд і комплектність Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару.
 
7.3.3. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.
 
7.3.4. Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості та інше не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями ст. 8 «Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості» Закону України «Про захист прав споживачів».
 
7.3.5. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 30 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (п. 4 ст. 12 Закону України «Про захист прав споживачів»).
 
7.4. Повернення грошових коштів здійснюється шляхом повернення вартості оплаченого Товару (за вирахуванням витрат, які несе Продавець при поверненні товару, а також різних комісій за переказ грошових коштів) поштовим або картковим перекладом.
 
7.5. Гарантійний термін на Товари - 120 днів. Продавець забезпечує належне застосування, використання товарів протягом гарантійного терміну. Продавець не відповідає за недоліки Товару, якщо вони виникли після його передачі Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання товару, дій третіх осіб, або непереборної сили.
Якщо причиною повернення послужила помилка Продавця Інтернет-Магазину, Покупцеві повертається повна вартість замовлення, також Продавець Інтернет-Магазину сплачує зворотню пересилку товару.
Під помилкою працівника Продавця / Інтернет-Магазину мається на увазі: відправлення іншої моделі; невідповідність кольору моделі фотографії (наприклад: замість чорних, виявилися червоними). При цьому, до уваги береться невідповідність відтінку того ж кольору (яскраво червоний - кораловий), в зв'язку з тим, що на різних моніторах одне і те ж зображення може виглядати по-різному.
 
 
 
8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
 
8.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.
 
8.2. Продавець не несе відповідальності за зміст і функціонування зовнішніх сайтів.
 
 
 
9. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
 
9.1. Персональні дані Користувача / Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних». 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».
 
Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 3 роки.
 
9.2. При оформленні замовлення Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону.
 
9.3. Надаючи свої персональні дані, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.
 
9.4. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця: для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем; для оцінки та аналізу роботи Сайту; для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.
 
9.4.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди.
 
Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапи його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.
 
9.5. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.
 
9.6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту https://www.capsula328.com. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
9.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.
 
9.8. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».
 
 
 
10. ДОДАТКОВІ УМОВИ
 
10.1. Продавець має право переуступати або яким-небудь іншим способом передавати свої права та обов'язки, що випливають з його відносин з Покупцем, третім особам.
 
10.2. Інтернет-магазин і надані сервіси можуть тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.
 
10.3. До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.
 
10.4. У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача / Покупця він повинен звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Всі наявні суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, у разі недосягнення угоди, суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
 
 
 
11.СРОК ДІЇ ДОГОВОРУ
 
Справжня Публічна оферта вступає в силу з моменту його акцепту Відвідувачем Сайту / Покупцем, і діє до моменту відкликання акцепту Публічної оферти.